Factuur via Infomedics

Factuur via Infomedics

Mijn factuur
In onze praktijk willen we zoveel mogelijk tijd besteden aan onze patiënten. Daarom hebben wij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Infomedics, een gespecialiseerd bedrijf dat het facturatieproces voor vele zorgaanbieders als tandartsen, orthodontisten, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen verzorgt. U ontvangt dus niet van ons maar van Infomedics de factuur van uw behandeling.

Facturatie via Infomedics
Bent u aanvullend verzekerd voor tandartskosten? Dan ontvangt u van Infomedics alleen een eventuele restfactuur voor het bedrag dat niet door uw verzekeraar wordt vergoed. U hoeft de nota dus niet eerst zelf te betalen en deze dan te declareren bij uw zorgverzekeraar.

Snel en eenvoudig betalen met iDEAL
Indien uw e-mailadres en 06-nummer bij ons bekend zijn, ontvangt u uw nota van Infomedics  per e-mail. Gemakkelijk voor u omdat u direct via iDEAL kunt betalen. Wanneer u uw nota eerst wilt inzien, is dit uiteraard ook mogelijk. Vanwege veiligheidsredenen vindt er dan eerst een postcode check plaats. Via het Zorgportaal van Infomedics heeft u inzicht in al uw nota’s en persoonlijke gegevens.
Ontvangt u uw nota toch liever per post, geef dit dan door aan ons: 0342-422698 of info@tandartsdik.nl

Opbouw van de factuur
Op elke factuur staan een notanummer en -datum, een referentienummer en een uiterste betaaldatum. Uw tandartsrekening is opgebouwd uit de verschillende prestaties die tijdens een behandeling hebben plaatsgevonden. Op de rekening staat elke prestatie omschreven met een code. Aan iedere code is weer een tarief gekoppeld. Met behulp van de codes op de nota kunt u desgewenst in de tarievenlijst tandheelkunde, opgesteld door de overheid, controleren of de verrichtingen en bedragen op uw nota juist zijn.

Vragen over uw factuur?
Heeft u vragen over uw nota die u hier niet beantwoord vindt? Ga dan naar https://www.infomedics.nl/hoe-werkt-het-portaal-voor-zorgconsumenten of bel met Infomedics via 036-2031900.
Maar u mag natuurlijk ook meteen contact met ons opnemen: 0342-422698 mail: silvana@tandartsdik.nl

Download hier de betalingsvoorwaarden van Infomedics.

Beoordeel ons!

Independer klantscore
  • Infomedics
  • KRT
  • KRM
  • KRM
 
 
Webdesign:
OrangeTalent